ZŠ Podharť, Dvůr Králové nad Labem

Se školou v Podharti snadněji do Evropy

Ve dnech 29. 5. – 30. 5. 2018 se zúčastnilo družstvo starších žáků krajského kola dopravní soutěže v Rychnově nad Kněžnou.

Naši školu reprezentovali Adéla Hermanová, Adéla Kühnelová, Vojtěch Polák a Václav Lokvenc. První disciplínou byla jízda po dopravním hřišti, dále testy z pravidel silničního provozu, poskytování první pomoci při autonehodě a první den soutěže zakončila jízda zručnosti. Po ukončení první části jsme odjeli do Sněžného v Orlických horách, kde jsme se ubytovali v chatkách a následoval zábavný program. Druhý den byl závěr soutěže – práce s mapou a vyhodnocení. Naši žáci si vedli výborně, umístili se na 4. místě. Družstvo starších žáků postoupilo do kraje již třikrát. Zaslouží si velkou pochvalu a moc jim všem děkujeme za vzornou reprezentaci školy. Jsou vzorem pro své kamarády.

Mgr. Ivana Pešťáková

Aktuální počasí

Virtuální prohlídka školy

Škola pohledem dětí

Sponzoři

  Vedení školy děkuje všem sponzorům za věcné i finanční dary.

Podpora inkluzivního vzdělávání III Logo Národní plán obnovy Logo Financováno EU Logo Královéhradeckého kraje Logo Rodiče vítáni Certifikát Škola podporující zdraví Certifikát Etická škola Logo Ovoce do škol