ZŠ Podharť, Dvůr Králové nad Labem

Se školou v Podharti snadněji do Evropy

Žáci 5. A spolu s paní učitelkou Řezníčkovou a Kubicovou spali ze čtvrtka 15. prosince na pátek 16. ve své škole. Poté, co se všichni sešli, začali přípravou společné večeře, která sklidila nevídaný úspěch.

Kdo také nemá rád párky v rohlíku, že? Po vydatném nasycení jsme se přesunuli k vánočnímu stromečku, jelikož k nám zavítal Ježíšek už s týdenním předstihem. Pod stromkem na nás čekalo mnoho dárečků, které jsme si několik hodin společně rozbalovali a zároveň shledávali, jakou radost jsme vyvolali. Večer jsme završili dobrodružným hledáním čísel ukrytých ve ztemnělé škole. Po skupinkách žáci plnili zadané úkoly pouze s pomocí malé baterky. Nabyti novými dojmy jsme ulehli ke spánku a po ranním probuzení jsme ve třídě společně posnídali vynikající dobroty, které nám rodiče napekli. Všem se akce líbila a už nyní se těšíme, až společně opět strávíme nějaký ten čas i mimo školní lavice.

Mgr. Pavla Řezníčková, Mgr. Miroslava Kubicová

5a-spani-ve-skole-650px-01

5a-spani-ve-skole-650px-01

5a-spani-ve-skole-650px-01

5a-spani-ve-skole-650px-01

Aktuální počasí

Virtuální prohlídka školy

Škola pohledem dětí

Sponzoři

  Vedení školy děkuje všem sponzorům za věcné i finanční dary.

Podpora inkluzivního vzdělávání III Logo Národní plán obnovy Logo Financováno EU Logo Královéhradeckého kraje Logo Rodiče vítáni Certifikát Škola podporující zdraví Certifikát Etická škola Logo Ovoce do škol