ZŠ Podharť, Dvůr Králové nad Labem

Se školou v Podharti snadněji do Evropy

V úterý 29. 9. se vypravili žáci 2. třídy do knihovny SLAVOJ na Klíčování.

Čekala na ně princezna Pohádka, princ Komiks a strašidelný Nečterád. Princeznu Pohádku unesl Nečterád, ale dětem se podařilo společně s princem Komiksem a úkoly z KOUZELNÉ KNIHY princeznu vysvobodit.

Nečterádovi děti ukázaly, že spoustu odpovědí najde v knížkách a že je prima číst. Děti přinesly do knihovny svoje čtenářské deníčky, do kterých si zapisovaly, kdo jim četl, a hodnotily, co zajímavého poznaly. Nechyběly ani obrázky, které děti k přečtenému namalovaly.
Děti za zápisky dostaly dvě krásné knížky a kouzelný perníkový klíč, který odemkne další pěkné knížky. Komu se čtenářský deníček někam zatoulal, dostal ještě šanci, přinést zápisky a obrázek při naší další návštěvě. Ta se uskuteční 3. 11. a už se na ni všichni moc těšíme. Všem hodným lidičkám v knihovně děkujeme za krásný program.

Mgr. Ivana Pešťáková , třída U Štaflíka a Špagetky

Aktuální počasí

Virtuální prohlídka školy

Škola pohledem dětí

Sponzoři

  Vedení školy děkuje všem sponzorům za věcné i finanční dary.

Podpora inkluzivního vzdělávání III Logo Národní plán obnovy Logo Financováno EU Logo Královéhradeckého kraje Logo Rodiče vítáni Certifikát Škola podporující zdraví Certifikát Etická škola Logo Ovoce do škol