ZŠ Podharť, Dvůr Králové nad Labem

Se školou v Podharti snadněji do Evropy

Mezinárodní den dětí jsme si 1. června připomněli akcí na Tyršově koupališti pořádanou DDM Jednička, Informačním střediskem Europe direct SŠIS a JF Show Agency.

Děti městských základních škol si užily dopoledne plné her, soutěží a dalších aktivit. Lanové překážky, bublinová dílna, koutek pro chytré hlavy, malování na obličej, střelecký koutek s lukem a šípem nebo vzduchovkou, zpívání do mikrofonu, ukázka činnosti městské policie a mnoho dalšího.
Pro starší děti zde byla připravena vystoupení tanečních skupin Angeles dance group a Attitude, skákání přes švihadlo na hudbu a cvičení karate. Velmi se líbilo Freestyle show. Děti si mohly vyzkoušet jízdu anebo i soutěžit ve slalomu na čas. Cílem bylo představit a propagovat nejlepší volnočasové aktivity místních organizací s mottem Find your way. 

Mgr. Marta Mokrá

Aktuální počasí

Virtuální prohlídka školy

Škola pohledem dětí

Sponzoři

  Vedení školy děkuje všem sponzorům za věcné i finanční dary.

Podpora inkluzivního vzdělávání III Logo Národní plán obnovy Logo Financováno EU Logo Královéhradeckého kraje Logo Rodiče vítáni Certifikát Škola podporující zdraví Certifikát Etická škola Logo Ovoce do škol