ZŠ Podharť, Dvůr Králové nad Labem

Se školou v Podharti snadněji do Evropy

Objevitelské soboty pořádá v Hradci Králové Centrum pro talentovanou mládež společně s Krajskou sítí podpory nadání NIDV a Biskupským gymnáziem v Hradci Králové. Jedná se o semestrální program pro zvídavé a nadané děti základních škol a nižších stupňů víceletých gymnázií, nejmladší kategorie je vhodná též pro děti „školkové". Děti si vybírají ve své věkové kategorii (5-7, 8-10, 11-14) z bohaté nabídky workshopů, které probíhají od 9:30, od 11:30 a od 14:00 hodin, děti si tedy mohou zvolit až tři různá témata (lidské tělo, pokusy z fyziky, šifrování, programování, angličtinu, egyptologii a mnohá další). Kurzy, které si vyberou, pak mají po pět sobot v semestru, lektor se tak s nimi může dostat v tématu mnohem dále a děti také mají lepší možnost poznat nové kamarády, kteří mají podobné zájmy.
Akce probíhá na Biskupském gymnáziu v Hradci Králové, termíny hradeckých podzimních sobot jsou tyto: 12. října, 2. listopadu, 16. listopadu, 7. prosince, 18. ledna. (Pokud se dítě některé soboty nemůže zúčastnit, nic se neděje, lektoři jsou zvyklí se dětem věnovat a doplnit s nimi vše tak, aby mohly pokračovat.)
Nabídka workshopů a bližší informace jsou na webu níže, stejně tak jako možnost přihlášení.
 
Leták k případnému vytištění. Veškeré dotazy mohou rodiče a učitelé směřovat na mne.

Mgr. Bc. Markéta Palečková
Metodik pro vzdělávání
Koordinátor podpory nadání
Regionální garant CISKOM

Aktuální počasí

Virtuální prohlídka školy

Škola pohledem dětí

Sponzoři

  Vedení školy děkuje všem sponzorům za věcné i finanční dary.

Podpora inkluzivního vzdělávání III Logo Národní plán obnovy Logo Financováno EU Logo Královéhradeckého kraje Logo Rodiče vítáni Certifikát Škola podporující zdraví Certifikát Etická škola Logo Ovoce do škol