ZŠ Podharť, Dvůr Králové nad Labem

Se školou v Podharti snadněji do Evropy

Za krásného slunečního rána se sedmáci vydali na jednodenní turistický výlet. První zastávkou byly Čertovy hrady, kde se nám ztratili tři spolužáci.

Byla to náhoda, nebo ne? Ale záhada se rychle vyřešila, příčinou byla neznalost místních přírodních památek a zmínění žáci bez zastavení prošli kolem nenápadných pískovcových útvarů. Poté jsme v zátluckém rybníce spatřili cosi velkého a pohyblivého. Byl to náš spolužák Jonáš, který si koupel vysloveně užíval. V lese jsme pořádali běžecké závody a u kolejí jsme dostali dlouho přednášku o předzvěstech vjezdových návěstidel. Prý jsme chodili zkratkami, ale ty zkratky byly jistě delší, než kdybychom šli po cestě.

Hlavním cílem byla Bílá Třemešná, kde jsme měli hodinu rozchod a ochutnali jsme spoustu dobrot v místní cukrárně. Ke škole jsme se vraceli s tím, že nás ukrutně ale strašně bolí nohy a s pocitem, že byl výlet krásný. A pomalu zapínáme prázdninový mód.

Za 7.A napsala Anna Vyšanská

Aktuální počasí

Virtuální prohlídka školy

Škola pohledem dětí

Sponzoři

  Vedení školy děkuje všem sponzorům za věcné i finanční dary.

Podpora inkluzivního vzdělávání III Logo Národní plán obnovy Logo Financováno EU Logo Královéhradeckého kraje Logo Rodiče vítáni Certifikát Škola podporující zdraví Certifikát Etická škola Logo Ovoce do škol